Domo-kun Cute
Cikyuyu : Kamera.Vespa.Novel
CUTI SEKOLAH KEMBALI
Nov 22, 2015 • 9:31:00 AM • 0 comments










Assalamualaikum 
Selamat Pagi Bloggers Sekalian Alam ~

CUTI SEKOLAH KEMBALI

tapi aku tak pernah nak rasa cuti lama-lama nie :| cuma belog usang nie jer cuti lama .
 tuan dia sembang kencang bak ang ! 
nak update blog malas dah sekarang . bahasa kias-kiasa menaip pun dah kurang . 
kadang-kadang tengah drive , termenung jer ada idea nak tulis. last-last KOSONG jer nak taruk story bagai sini .

2 3 bulan nie , menda sama jer tuan blog merepek ! hmmmm 
apa nak kata ? aku hanya mampu gelak sorang-sorang jer :

HAHAHAHAHAHAHAHAH




* kesat mata , kasihan sangat dekat diri sendiri yang malas "








Manusia boleh FORGIVE , Tapi belum tentu dia boleh FORGET.

 2 tahun menanti jawaban . kisah itu lenyap !
TUHAN tahu... dan aku terima seadanya .
siapa yang silap?
siapa yang betul
sepertimana aku sekarang , cukuplah begini .





PASTFUTURE
Supergirl
Cikyuyu
DEC 14 . 1988
terengganu
INSTAGRAM
TWITTER
FACEBOOK


“Ya Allah, jadikanlah daku dikasihi pada hati-hati mereka yang beriman dan gembirakanlah daku dengan kekayaan sehingga memperolehi seratus dua puluh kebaikan. Allah adalah sebaik-baik pemelihara dan Dia amat mengasihi daripada segala-galanya.”


" Andai satu hari nanti , inginku terbang ke PARIS " itu hanya MIMPI "  
Kata itu ??

Belajar menjadi ikhlas. Ikhlas itu adalah rahsia awak dan Allah sahaja. Tidak ada seorang pun di dunia ini yang dapat membuktikan dengan kata-kata yang dia benar-benar ikhlas melainkan dengan hatinya yang reda. - Bern (Blues Amni)