Domo-kun Cute
Cikyuyu : Kamera.Vespa.Novel
RINDU TAK ?
Jul 30, 2015 • 8:50:00 AM • 0 comments
Assalamualaikum . . .


Ehhh , RINDU TAK ??
awal tahun update lepas tuh story bagai hilang dah nak cerita . 

*chipsmore* 



nak wat macamane? tuan blog pun malas. Kadang RINDU jer nak story mory dekat sini.Sejak ada FB , IG , TWITTER menda alah tuh jer aku mengadap , scroll LIKE COMMENT dan sewaktunya.



DIMANAKAH AKU YANG DULU YANG SUKA UPDATE BLOG??

RINDU OK 
RINDU OK
RINDU OK

NAK TAIP PANJANG-PANJANG BERCERITA 

xD




PASTFUTURE
Supergirl
Cikyuyu
DEC 14 . 1988
terengganu
INSTAGRAM
TWITTER
FACEBOOK


“Ya Allah, jadikanlah daku dikasihi pada hati-hati mereka yang beriman dan gembirakanlah daku dengan kekayaan sehingga memperolehi seratus dua puluh kebaikan. Allah adalah sebaik-baik pemelihara dan Dia amat mengasihi daripada segala-galanya.”


" Andai satu hari nanti , inginku terbang ke PARIS " itu hanya MIMPI "  
Kata itu ??

Belajar menjadi ikhlas. Ikhlas itu adalah rahsia awak dan Allah sahaja. Tidak ada seorang pun di dunia ini yang dapat membuktikan dengan kata-kata yang dia benar-benar ikhlas melainkan dengan hatinya yang reda. - Bern (Blues Amni)