Domo-kun Cute
Cikyuyu : Kamera.Vespa.Novel
SEMANGAT PAGI !
Apr 21, 2013 • 7:55:00 AM • 0 comments

Assalamualaikum wbt

Selamat Pagi 

Hari Ahad bertarikh 21 APRIL 2013

sebab entah apa malas menaip , jiwa kosong 

ahaks 

Masalah betul nie , memang terlampau masalah kalau sekarang

tak ada dah penangan blog bagai dahulu yang puitis

dak lama nanti " TERKUBUR" lah sumpah jiwa disini

-- pic lama yang awesome sebab gedik tak comey --

lewat masa nak taruk cerita tepu-tepu aku sekarang , bukan apa?? menda dah lepas baru aku nak story ? macam tak best jer kan ? 
aku pun dah macam tak ambik peduli kat blog nih .
kalau ada updated 2 , ada lah !

musim PRU 2013 bermusim hantu dah aku , terpecik nak duduk diam jer .
tak mo masuk port sangat 

:P



PASTFUTURE
Supergirl
Cikyuyu
DEC 14 . 1988
terengganu
INSTAGRAM
TWITTER
FACEBOOK


“Ya Allah, jadikanlah daku dikasihi pada hati-hati mereka yang beriman dan gembirakanlah daku dengan kekayaan sehingga memperolehi seratus dua puluh kebaikan. Allah adalah sebaik-baik pemelihara dan Dia amat mengasihi daripada segala-galanya.”


" Andai satu hari nanti , inginku terbang ke PARIS " itu hanya MIMPI "  
Kata itu ??

Belajar menjadi ikhlas. Ikhlas itu adalah rahsia awak dan Allah sahaja. Tidak ada seorang pun di dunia ini yang dapat membuktikan dengan kata-kata yang dia benar-benar ikhlas melainkan dengan hatinya yang reda. - Bern (Blues Amni)