Domo-kun Cute
Cikyuyu : Kamera.Vespa.Novel
6 Ramadhan -- Salam Ramadhan ;)
Jul 26, 2012 • 9:43:00 AM • 0 comments


Hye u Olls ;)

macam sasau jer kang ??
tiada entry di awal puasa . Hampeh
rasa kusam jer nak taip entry awal-awal .

* padahal mood spoil macam-macam dah

dek kerana minggu lepas , di awal puasa :(  baru jer semangat nak bergembira TAPI
dalam duk suka sakan , melepaskan perasaan melampau-lampau
dek kerana SI BOTAK mahu datang ke TERENGGANU -- tiket bas SOLD OUT
terimakasih tidak terhingga .
kurang asam dah time dapat tahu tuh .
-- memang aku emosi tahap menganggu firasat nak gembira

sampaikan SI BOTAK tahap emosi jugak . Nak cakap dengan aku serban salah :(
yerla , dah berjanji nak datang . Erghh ! tiba-tiba tiket tak ada.
Takpelah , tak ada rezeki SI BOTAK nak datang
Erhmmm -- hanya dengan rasa kasihan sedih .

-- dia pulang ke KELANTAN sahaja .

------------------------------------------------------------------------------------------



Salam RAMADHAN untuk kalian , 

Labels: , ,



PASTFUTURE
Supergirl
Cikyuyu
DEC 14 . 1988
terengganu
INSTAGRAM
TWITTER
FACEBOOK


“Ya Allah, jadikanlah daku dikasihi pada hati-hati mereka yang beriman dan gembirakanlah daku dengan kekayaan sehingga memperolehi seratus dua puluh kebaikan. Allah adalah sebaik-baik pemelihara dan Dia amat mengasihi daripada segala-galanya.”


" Andai satu hari nanti , inginku terbang ke PARIS " itu hanya MIMPI "  
Kata itu ??

Belajar menjadi ikhlas. Ikhlas itu adalah rahsia awak dan Allah sahaja. Tidak ada seorang pun di dunia ini yang dapat membuktikan dengan kata-kata yang dia benar-benar ikhlas melainkan dengan hatinya yang reda. - Bern (Blues Amni)