Domo-kun Cute
Cikyuyu : Kamera.Vespa.Novel
Wooo. Abang DJ okayyyy !
May 9, 2012 • 9:07:00 AM • 4 comments






Jangan gosip okay . jangan gosip !
sebab malas nak update blog punya pasal 
aku update pic semereng sket .
Haaaa?
bapak malas 
kebiasaan lah kan


oraite . oraite
lemak tepu
aku kurnag imaginasi sekarang
ya ya 
aku tidak ada kuasa nak lempang kepala sendiri
bawa diri semasa
walhal ??
debukkkk , jatuh bangun sendiri !


tengok tak pic atas tuh ?? muka semek x kuasa nak lawan comey
pui . wak berlagak ala-ala mak datin


haha :D



galak-galak kat MYDIN MALL,Terengganu
06/05/2012


Korang kenal tak ?? mesti tak kenal kan ??
haaaa nie abg jimmy ehh ??
kenapa abang jimmy lak??
abang zul lah 
DJ HOT.FM TERENGGANU
merangkap kawan kegilaan
ya ya ya , dia suka wak muka comey !
Memang tak boleh blah lah sangat .
even. erghh~ 
rasa nak lempang selempang lempangnya . HAHA
Mati aku kalau dia baca 
heho ~ 
Adikmu kutuk-kutuk sket jer , tak kesah kan??
HAHAH


abang zul hot.fm terengganu ~

meh meh follow abang kitew nie : https://twitter.com/zul_HotFM
kalau rasa nak LIKE : http://www.facebook.com/zulhotfm

Labels: ,



PASTFUTURE
Supergirl
Cikyuyu
DEC 14 . 1988
terengganu
INSTAGRAM
TWITTER
FACEBOOK


“Ya Allah, jadikanlah daku dikasihi pada hati-hati mereka yang beriman dan gembirakanlah daku dengan kekayaan sehingga memperolehi seratus dua puluh kebaikan. Allah adalah sebaik-baik pemelihara dan Dia amat mengasihi daripada segala-galanya.”


" Andai satu hari nanti , inginku terbang ke PARIS " itu hanya MIMPI "  
Kata itu ??

Belajar menjadi ikhlas. Ikhlas itu adalah rahsia awak dan Allah sahaja. Tidak ada seorang pun di dunia ini yang dapat membuktikan dengan kata-kata yang dia benar-benar ikhlas melainkan dengan hatinya yang reda. - Bern (Blues Amni)