Domo-kun Cute
Cikyuyu : Kamera.Vespa.Novel
Pakwe Hensem Jadi Idaman .
May 29, 2012 • 4:02:00 PM • 0 comments


Nie pakwe hensem . Pakwe hensem dalam novel kak Rose Harissa :)
* sila lah klik nama penulis novel kesayangan saya tuh .

Tiba-tiba nak tempek kat blog , mana tahu nanti termimpi dapat macam pakwe hensem nie .
Ehhh . Yang penting Tengku Ady Rafizal si hero tersayang (CINTA MEKAR DIHATI)
novel kak rose tuh , confirm confirm aku tak boleh curang .

# HAHA

lebih-lebih perasaan dah nie . jiwa mula-mula nak updated entry 2 3 kali dah setelah blog usang semakin comey dan bertambah-tambah comey . YEAH!! :)



Labels: , ,



PASTFUTURE
Supergirl
Cikyuyu
DEC 14 . 1988
terengganu
INSTAGRAM
TWITTER
FACEBOOK


“Ya Allah, jadikanlah daku dikasihi pada hati-hati mereka yang beriman dan gembirakanlah daku dengan kekayaan sehingga memperolehi seratus dua puluh kebaikan. Allah adalah sebaik-baik pemelihara dan Dia amat mengasihi daripada segala-galanya.”


" Andai satu hari nanti , inginku terbang ke PARIS " itu hanya MIMPI "  
Kata itu ??

Belajar menjadi ikhlas. Ikhlas itu adalah rahsia awak dan Allah sahaja. Tidak ada seorang pun di dunia ini yang dapat membuktikan dengan kata-kata yang dia benar-benar ikhlas melainkan dengan hatinya yang reda. - Bern (Blues Amni)