Domo-kun Cute
Cikyuyu : Kamera.Vespa.Novel
saya berbaju biru , saya budak kecil
saya skmo kena buli
saya
saya
saya







Sebelum kaki bergerak berjalan kaki sejauh 5.4 KM di Pekan Kuala Berang. 
Muka ceria di pagi hari , 7.30 pagi dah berparking dekat padang.



KAMI BUDAK BIRU!!

:D


bergambar itu harus kan ? So terima kasih kekasih aku yang bertepek kat belakang tuh ??
terima kasih kerna jadi LELAKI macho + hensem , KENAPA??
Sebab mereka itu bawak bunga manggar + sepanduk

" HAHAHAHAHA "

aku hanya duk kat belakang , tunjuk muka jeling-jeling 




Best kan jadi macam dorang , usang banner tuh ??
Aku gak yang relax jalan-jalan 
sambil kacau budak-budak tuh kepenantan

Sorry !

# korang nampak tak kat banner tuh , sila cari aku ??
tempek muka sendiri wak banner , haruslah kan ??
pic tuan punya banner , ehh terlebih jer sudah!



Baiklah , masa untuk makan! Setelah penat berjalan kaki .
Full stop : diam sahaja kalau bak makan-makan nie ??
mana taknya??? Semua muka lapar , ingatkan awal-awal dapat makan??

the end 

# Harap 05/03/2012 dapat bersama MB TERENGGANU!!

Labels: , , ,



PASTFUTURE
Sambutan Maulidur Rasul Peringkat Daerah Hulu Terengganu
Feb 22, 2012 • 11:59:00 AM • 0 comments





Selamat siang kawan-kawan ! harap-harap kalian sihat sahaja ??
masih terpandang kat belog usang nie?? masih mencari-cari cik tuan update?

# plus . tak larat nak taip panjang-panjang yer . Implikasinya : aku malas okay!
wah gila babas statment kat belog engkau yer?
kalau kat facebooking . wah wah teruja ! hari-hari ada kau update ??

# yummy ! yummy! yummy! Sodaappp ~ sambil makan kepala ayam ? ehh ehh silap!






wah kejamnya kamu ?? baru sekarang nak update yerk. Last week , jerit kuat-kuat!
GILA best jalan-jalan dengan orang kampung . seyes best ~

# lambai tangan kat semua . (",)v peace okay

bertarikh 18 FEB 2012 , menyambut Sambutan Maulidur Rasul Peringkat Daerah Hulu Terengganu.
Dan aku sebahagian wakil dari AGENSI KERAJAAN aka 
JABATAN PERTAHANAN AWAM MALAYSIA 
DAERAH HULU TERENGGANU 

Semua bergaya sakan , dengan gaya sendiri , dan MAK aku juga ada okay ! Wakil dari JKKK - RAKR AJIL . Wuuuu ~

saya berbaju biru , saya budak kecil
saya skmo kena buli
saya
saya
saya







Sebelum kaki bergerak berjalan kaki sejauh 5.4 KM di Pekan Kuala Berang. 
Muka ceria di pagi hari , 7.30 pagi dah berparking dekat padang.



KAMI BUDAK BIRU!!

:D


bergambar itu harus kan ? So terima kasih kekasih aku yang bertepek kat belakang tuh ??
terima kasih kerna jadi LELAKI macho + hensem , KENAPA??
Sebab mereka itu bawak bunga manggar + sepanduk

" HAHAHAHAHA "

aku hanya duk kat belakang , tunjuk muka jeling-jeling 




Best kan jadi macam dorang , usang banner tuh ??
Aku gak yang relax jalan-jalan 
sambil kacau budak-budak tuh kepenantan

Sorry !

# korang nampak tak kat banner tuh , sila cari aku ??
tempek muka sendiri wak banner , haruslah kan ??
pic tuan punya banner , ehh terlebih jer sudah!



Baiklah , masa untuk makan! Setelah penat berjalan kaki .
Full stop : diam sahaja kalau bak makan-makan nie ??
mana taknya??? Semua muka lapar , ingatkan awal-awal dapat makan??

the end 

# Harap 05/03/2012 dapat bersama MB TERENGGANU!!

Labels: , , ,



PASTFUTURE
Supergirl
Cikyuyu
DEC 14 . 1988
terengganu
INSTAGRAM
TWITTER
FACEBOOK


“Ya Allah, jadikanlah daku dikasihi pada hati-hati mereka yang beriman dan gembirakanlah daku dengan kekayaan sehingga memperolehi seratus dua puluh kebaikan. Allah adalah sebaik-baik pemelihara dan Dia amat mengasihi daripada segala-galanya.”


" Andai satu hari nanti , inginku terbang ke PARIS " itu hanya MIMPI "  
Kata itu ??

Belajar menjadi ikhlas. Ikhlas itu adalah rahsia awak dan Allah sahaja. Tidak ada seorang pun di dunia ini yang dapat membuktikan dengan kata-kata yang dia benar-benar ikhlas melainkan dengan hatinya yang reda. - Bern (Blues Amni)