Domo-kun Cute
Cikyuyu : Kamera.Vespa.Novel
Back to SCHOOL :D
Jan 3, 2012 • 2:44:00 PM • 0 comments



Hye guys !! :)
Anybody home . Wah! Semalam aku hangin nak taip taip . LAST-LAST ! sentap tak ada idea .
Bermakna hari ini . FIRST DAY sekolah . eceh eceh! Alhamdulillah , syukran yer semua anak-anak sekalian.

SEKOLAH AKU MACAM GEMPITA dengar riuh rendah budak-budak . Amboi ,\(".")/

# happy jer korang yer semua , mentang-mentang masuk sekolah . Kenapa??
MOOD cuti mesti tengah dalam keadaan MOOD TIDUR!  HAHAHA


Aku hari-hari duk sekolah , hari-hari nak MINTAK CUTI . adoiya ! :)

Sungguh mahu nak relax macam budak-budak sekolah jugak . OH, confirm tidak OKAY :)


Adat duk sekolah , biase lah kan??? Hari pertama sekolah ??
Macam-macam ada . Macam-macam ragam . Macam-macam pening kepala .



Erghhh . BACK TO SCHOOL semua!! Woooooo .

Aku taip entry dari pagi lepas tuh... zzappppss sini zapsss sana !
Bagus betul kepala otak rasa . RASAKAN HIDUP DALAM KEADAAN SEKOLAH ??

BEST KAN!!! :)

hari nie pelajar tahun 1 : semua GOOD GOOD sebab tak ada MUKA MENANGIS !
POWER LORH!!! :) siap senyum memanjang lagi cikgu - cikgi sekolah .

Labels: ,



PASTFUTURE
Supergirl
Cikyuyu
DEC 14 . 1988
terengganu
INSTAGRAM
TWITTER
FACEBOOK


“Ya Allah, jadikanlah daku dikasihi pada hati-hati mereka yang beriman dan gembirakanlah daku dengan kekayaan sehingga memperolehi seratus dua puluh kebaikan. Allah adalah sebaik-baik pemelihara dan Dia amat mengasihi daripada segala-galanya.”


" Andai satu hari nanti , inginku terbang ke PARIS " itu hanya MIMPI "  
Kata itu ??

Belajar menjadi ikhlas. Ikhlas itu adalah rahsia awak dan Allah sahaja. Tidak ada seorang pun di dunia ini yang dapat membuktikan dengan kata-kata yang dia benar-benar ikhlas melainkan dengan hatinya yang reda. - Bern (Blues Amni)