Domo-kun Cute
Cikyuyu : Kamera.Vespa.Novel
CREW YANG PERAMAH




Haa , dah berapa abad aku tak menaip , tak updated blog nie . rasa malas menjelma , HAHA
last week aku sedang hapuskan mental ku untuk bertugas . Yes !


last week
* ULANG LAGI !! *
 aku sangat-sangat kebizian . Sambutan hari guru , lawatan Ketua Pengarah .
Macam mafiaphoto lak aku rasa . Bekejeran ke sana ke mari . hanya tidur merehatkan kepala .
Usah bertanya keadaan rumah , wak tak layan koner dah !
Balik tidur rehat , bangun


* macam lah aku artis , ehe eleeh! *


aku tak artis , tapi aku budak bizi . ^^




Bersama MB
Dato' Seri Ahmad Said 

( Pic limited untuk aku nie , aku jer yang g shoot pic . Bek aku lak di shoot ) 
Hehe 



Bermulanya , tarikh 18 Mei 2011 - daerah aku dah start busy . Apa nak cakap ??
Sambutan Hari Belia Negara Peringkat Negeri Terengganu . 
di Padang Astaka , Kuala Berang
Sambut jerlah kan kena tempat sendiri lak tuh . Uhhh!

Aku lak kena bertugas untuk bahagian pameran , tapi aku tak jaga booth pon.
Keje aku lari lari lari setempat . 
* mafiaphoto *


Nie lah kaum-kaum ADAM yang bertugas
* crew BELIA *


Haaa , blogger-blogger sekalian , kenal tak budak perempuan nie .
Aweks si MARZUKI tuh !
Suhaila aka ELLA

* Tengok lah si cantik manis nie , masuk acara tarik tali *

SEMANGAT kan??


ARTIS DUNGUN


Anuar Manan 
Woooo!! Wooooo!!!
Gantang kamu , Sayanggg dia .
 HAHA




Haaa , apabila kerendahan menjadi perbualan mereka . LIHAT?
Itulah aku .
* mengakui diri ini sangat kerdil dari mereka  *

bak kata ;
Mereka Lebihan Tinggi , Aku Lebihan Rendah 


Aku tak tahu nak cerita pasal apa , yang penting terbest !!

Terima Kasih kepada mereka ;

Belia-belia Hulu Terengganu
Komuniti Intelektual Hulu Terengganu
* Geng Orang Muda *

sila click sini ;
http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2011&dt=0521&pub=Utusan_Malaysia&sec=Timur&pg=wt_02.htm

:)


Labels: , , ,



PASTFUTURE
Sambutan Hari Belia Peringkat Negeri Terengganu
May 22, 2011 • 12:20:00 PM • 1 comments




CREW YANG PERAMAH




Haa , dah berapa abad aku tak menaip , tak updated blog nie . rasa malas menjelma , HAHA
last week aku sedang hapuskan mental ku untuk bertugas . Yes !


last week
* ULANG LAGI !! *
 aku sangat-sangat kebizian . Sambutan hari guru , lawatan Ketua Pengarah .
Macam mafiaphoto lak aku rasa . Bekejeran ke sana ke mari . hanya tidur merehatkan kepala .
Usah bertanya keadaan rumah , wak tak layan koner dah !
Balik tidur rehat , bangun


* macam lah aku artis , ehe eleeh! *


aku tak artis , tapi aku budak bizi . ^^




Bersama MB
Dato' Seri Ahmad Said 

( Pic limited untuk aku nie , aku jer yang g shoot pic . Bek aku lak di shoot ) 
Hehe 



Bermulanya , tarikh 18 Mei 2011 - daerah aku dah start busy . Apa nak cakap ??
Sambutan Hari Belia Negara Peringkat Negeri Terengganu . 
di Padang Astaka , Kuala Berang
Sambut jerlah kan kena tempat sendiri lak tuh . Uhhh!

Aku lak kena bertugas untuk bahagian pameran , tapi aku tak jaga booth pon.
Keje aku lari lari lari setempat . 
* mafiaphoto *


Nie lah kaum-kaum ADAM yang bertugas
* crew BELIA *


Haaa , blogger-blogger sekalian , kenal tak budak perempuan nie .
Aweks si MARZUKI tuh !
Suhaila aka ELLA

* Tengok lah si cantik manis nie , masuk acara tarik tali *

SEMANGAT kan??


ARTIS DUNGUN


Anuar Manan 
Woooo!! Wooooo!!!
Gantang kamu , Sayanggg dia .
 HAHA




Haaa , apabila kerendahan menjadi perbualan mereka . LIHAT?
Itulah aku .
* mengakui diri ini sangat kerdil dari mereka  *

bak kata ;
Mereka Lebihan Tinggi , Aku Lebihan Rendah 


Aku tak tahu nak cerita pasal apa , yang penting terbest !!

Terima Kasih kepada mereka ;

Belia-belia Hulu Terengganu
Komuniti Intelektual Hulu Terengganu
* Geng Orang Muda *

sila click sini ;
http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2011&dt=0521&pub=Utusan_Malaysia&sec=Timur&pg=wt_02.htm

:)


Labels: , , ,



PASTFUTURE
Supergirl
Cikyuyu
DEC 14 . 1988
terengganu
INSTAGRAM
TWITTER
FACEBOOK


“Ya Allah, jadikanlah daku dikasihi pada hati-hati mereka yang beriman dan gembirakanlah daku dengan kekayaan sehingga memperolehi seratus dua puluh kebaikan. Allah adalah sebaik-baik pemelihara dan Dia amat mengasihi daripada segala-galanya.”


" Andai satu hari nanti , inginku terbang ke PARIS " itu hanya MIMPI "  
Kata itu ??

Belajar menjadi ikhlas. Ikhlas itu adalah rahsia awak dan Allah sahaja. Tidak ada seorang pun di dunia ini yang dapat membuktikan dengan kata-kata yang dia benar-benar ikhlas melainkan dengan hatinya yang reda. - Bern (Blues Amni)