Domo-kun Cute
Cikyuyu : Kamera.Vespa.Novel
Keranamu....
May 15, 2011 • 3:24:00 PM • 0 comments
Wahai sahabatku yang menderita kerana cinta, usahlah ditangisi kekasihmu yang telah pergi, hayunlah langkahmu ke mana sahaja yang kamu ingini demi mengubati hatimu yang luka, moga-moga kamu akan bertemu seseorang yang dapat mengisi hatimu, kelak pasti terubat jua dan hidupmu kembali ceria...
 Begitu juga jika kamu telah bertemu dengan seorang insan..... yang pasti membawa KEBAIKAN kepada dirimu. MENYAYANGIMU. .. MENGASIHIMU. .. Mengapa kamu berlengah, cuba MEMBANDINGKANNYA dengan yang lain... Terlalu mengejar kesempurnaan... Kelak, kamu akan KEHILANGANNYA apabila dia menjadi milik orang lain... Kamu juga yang akan MENYESALterima kasih !!

dia pergi meninggalkan ku , kau datang menberi cinta untukku

" Dari pria Tuhan membentuk wanita
Bukan dari tulang kaki untuk diinjak-injak. Bukan pula dari tulang kepala untuk memimpin.
Tetapi dari tulang rusuk.
Dekat dengan hati untuk dikasihi dan dalam rengkuhan tangan untuk di peluk ”


erghh! dalam kemerengan  updated  frasa kata ini , membangkitkan 
jiwa gundah aku . semoga dia pergi dengan gembira & bahagia selamanya.

Labels: ,PASTFUTURE
Supergirl
Cikyuyu
DEC 14 . 1988
terengganu
INSTAGRAM
TWITTER
FACEBOOK


“Ya Allah, jadikanlah daku dikasihi pada hati-hati mereka yang beriman dan gembirakanlah daku dengan kekayaan sehingga memperolehi seratus dua puluh kebaikan. Allah adalah sebaik-baik pemelihara dan Dia amat mengasihi daripada segala-galanya.”


" Andai satu hari nanti , inginku terbang ke PARIS " itu hanya MIMPI "  
Kata itu ??

Belajar menjadi ikhlas. Ikhlas itu adalah rahsia awak dan Allah sahaja. Tidak ada seorang pun di dunia ini yang dapat membuktikan dengan kata-kata yang dia benar-benar ikhlas melainkan dengan hatinya yang reda. - Bern (Blues Amni)