Domo-kun Cute
Cikyuyu : Kamera.Vespa.Novel
Akhirnya.. HELLO KITTY sampai jua
Sep 3, 2008 • 12:04:00 PM • 2 comments

Hye!! akhirnya HELLO KITTY sampai jua.?? sampai kat sape ehy.?? Mesti KANAK-KANAK REBINA 2 sedang asyik main HELLO KITTY kesayangan nya. HAK3. Korank nak taw x sapew.?? KANAK-KANAK REBINA tersebut.?? jeng2.. bdk 2 ialah RARA coz dia dapatt "Present" dari Cikyuyu . 2 ari lepas,cikyuyu ade "post" something kat budak 2.. punya lah tunggu lame.. then, ari ini sampai lah present tersebut kat tangan budak 2.. ape lagik.? Melompat lah macam HELLO KITTY.. tgk "peresnt" dari cikyuyu HUHU!! skew sampai telinga kot.?? HAHA.. Kalau korank nak taw,?? nie dye "present" yang cikyuyu post kan kat budak 2.. Opsss!! RARA lahh.. uikss!! * cayunk RARA jgn mare.. gree3!!


tengok lah statment RARA wat tuhh :
MALU wehyy..











NOTA:
Kita berjumpa kerana takdir
Kita berkawan kerana sayang
Kita bersama kerana hati
Kita berpisah kerana cita-cita
Kita kekal kerana kuatnya ukhwah
Kita bergaduh kerana harga 1 ikatan
TAPI
yang paling penting
semuanya kerana ALLAH swt
Bukan mudah untuk kita berkawan
Bukan mudah untuk kekalkan
Bukan mudah untuk teruskan
Bukan mudah untuk kita kenal sehingga sekarang

KORANK bole usha blog RARA
juz click here
Jangan jelez ehhy.!! Cikyuyu bagi present kat RARA.


PASTFUTURE
Supergirl
Cikyuyu
DEC 14 . 1988
terengganu
INSTAGRAM
TWITTER
FACEBOOK


“Ya Allah, jadikanlah daku dikasihi pada hati-hati mereka yang beriman dan gembirakanlah daku dengan kekayaan sehingga memperolehi seratus dua puluh kebaikan. Allah adalah sebaik-baik pemelihara dan Dia amat mengasihi daripada segala-galanya.”


" Andai satu hari nanti , inginku terbang ke PARIS " itu hanya MIMPI "  
Kata itu ??

Belajar menjadi ikhlas. Ikhlas itu adalah rahsia awak dan Allah sahaja. Tidak ada seorang pun di dunia ini yang dapat membuktikan dengan kata-kata yang dia benar-benar ikhlas melainkan dengan hatinya yang reda. - Bern (Blues Amni)